Descargar EBOOK Dotze sopars per quedar be autor MAGDA CARLAS gratis online


Descargar EBOOK Dotze sopars per quedar be autor MAGDA CARLAS gratis online Título Del Libro: Dotze sopars per quedar be
El autor del libro: MAGDA CARLAS
El editor: EDICIONS 62
ISBN 13: 9788429752618
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 423 Kb

Read full description of the books:Hi ha un munt de persones que quan han de fer un sopar per a un grup de gent corren a la botiga de menjars preparats o es limiten a oferir un avorridíssim assortiment de patés i formatges que fa llàstima de veure. Coses com aquesta acostumen a passar als qui viuen sols: la solitud és una excusa perfecta per menjar malament i no encendre ni una sola vegada els fogons. Per aquest motiu, la MAGDA CARLAS, metgessa nutricionista, amb lajuda de la Sílvia, sha aventurat a escriure aquest llibre amb dotze propostes de sopars: tant per a un vespre que vénen els sogres, com per a una visita que no estava prevista, o bé un sopar per a una amiga que està deprimida, o tot mirant les fotos de lúltim viatge amb els nens. Hi ha propostes de tota mena. A més, lautora també aconsella sobre els vins, la música, la roba i, fins i tot, explica com parar la taula per a cada ocasió. Us llepareu els dits!


El autor es MAGDA CARLAS escribió un interesante libro titulado Dotze sopars per quedar be. El libro de la publicó la editorial EDICIONS 62, y en este momento por el libro de Dotze sopars per quedar be PDF ISBN (9788429752618) es necesario pagar 15.85 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Dotze sopars per quedar be EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MAGDA CARLAS, que te pueden gustar, igual que el libro de Dotze sopars per quedar be EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Dotze sopars per quedar be EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Dotze sopars per quedar be PDF
Descargar en EPUB Dotze sopars per quedar be EPUB
Descargar en DOC Dotze sopars per quedar be DOC
Descargar en TXT Dotze sopars per quedar be TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Dotze sopars per quedar be


Samuel

El libro, que no iba a leer, me ha apasionado tanto que no me podía parar, hasta que no перелистнула la última página.

Adriana

No es impresionante

Javier

Para su género muy bien

Alejandra

Honestamente la impresión de doble
Añadir comentario
Descargar EBOOK Dotze sopars per quedar be autor MAGDA CARLAS gratis online

PDF: dotze-sopars-per-quedar-be.pdf Dotze sopars per quedar be PDF
EPUB: dotze-sopars-per-quedar-be.epub Dotze sopars per quedar be EPUB
DOC: dotze-sopars-per-quedar-be.doc Dotze sopars per quedar be DOC
TXT: dotze-sopars-per-quedar-be.txt Dotze sopars per quedar be TXT