Descargar EBOOK Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua autor MARIONA QUADRADA gratis online


Descargar EBOOK Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua autor MARIONA QUADRADA gratis online Título Del Libro: Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua
El autor del libro: MARIONA QUADRADA
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497911764
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 366 Kb

Read full description of the books:Peix, marisc i bacallà, un regal de l’aigua és el primer d’una sèrie de llibres de cuina en què podreu trobar tota mena de receptes per gaudir d’aquests productes que ens regala l’aigua. Tècniques clàssiques i d’altres d’actuals, explicades pas a pas, amb ingredients habituals com a protagonistes. Però, sobretot, mil gustos per assaborir o redescobrir i sentir, així, tot el plaer del Mediterrani al paladar. El llibre disposa d’una extensa introducció, amb reflexions sobre l’art de cuinar i menjar i recomanacions per a l’hora de comprar el peix i el marisc i per preparar-los abans de la cocció. El gruix del llibre està format per 100 receptes il·lustrades amb magnífiques fotografies a tot color que ens mostren la presentació final del plat.

Mariona Quadrada (Reus 1956), es va llicenciar en filologia catalana l’any 1979 per la UB. El 1984 va crear l’escola de cuina Taller de Cuina Mariona Quadrada a Reus i, des de llavors, es dedica a la docència culinària. L’any 1996 va presentar la ponència “El Paisatge de Secà” dins l’àmbit del 2n Congrés Català de la Cuina. Ha publicat més de quaranta llibres de cuina, ha participat en múltiples projectes per a institucions, programes de ràdio, televisió i escriu articles per a diverses publicacions. Actualment continua la tasca culinàrio-educativa i segueix recollint les seves experiències en llibres com aquest. Josep Borrell Garciapons Realitzà estudis d’arquitectura. Estudià disseny i fotografia a l’escola Eina. Va ampliar la seva formació de tècniques fotogràfiques a Barcelona i Suïssa. Ha realitzat la il·lustració fotogràfica en onze llibres de guies, de literatura, art i gastronomia. Ha publicat fotografies en portades de revistes d’arquitectura, fotografia i moda i ha il·lustrat també catàlegs d’art. La seva obra ha estat exposada a Reus, Tarragona, Barcelo


El autor es MARIONA QUADRADA escribió un interesante libro titulado Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua PDF ISBN (9788497911764) es necesario pagar 23.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MARIONA QUADRADA, que te pueden gustar, igual que el libro de Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua PDF
Descargar en EPUB Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua EPUB
Descargar en DOC Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua DOC
Descargar en TXT Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua


David

Es muy predecible el autor. Cuando recibes el libro de forma gratuita, esto se puede leer. La intriga está presente, el desenlace claro.

Pablo

La idea es excelente, pero a veces sufre de texto

Natalia

hay una interesante página

Ruben

Tengo este libro en las manos y me siento tan feliz )

Ainhoa

El inicio de la captura, pero al final del libro directamente completamente opción comodín.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua autor MARIONA QUADRADA gratis online

PDF: peix-marisc-i-bacalla-un-regal-de-l-aigua.pdf Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua PDF
EPUB: peix-marisc-i-bacalla-un-regal-de-l-aigua.epub Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua EPUB
DOC: peix-marisc-i-bacalla-un-regal-de-l-aigua.doc Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua DOC
TXT: peix-marisc-i-bacalla-un-regal-de-l-aigua.txt Peix, marisc i bacalla: un regal de l aigua TXT