Descargar EBOOK Guia de plantes per a nois i noies autor IVES REQUENA gratis online


Descargar EBOOK Guia de plantes per a nois i noies autor IVES REQUENA gratis online Título Del Libro: Guia de plantes per a nois i noies
El autor del libro: IVES REQUENA
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497919050
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 37.29 Mb

Read full description of the books:En Ramon Pascual ha publicat en aquesta mateixa editorial dos llibres en què s’apropa al jovent del nostre país convidant-lo a la descoberta del medi natural: Guia de bolets per a nois i noies i Guia d’arbres per a nois i noies (Premi Crítica Serra d’Or, 2010), amb una acollida molt favorable. Aquesta tercera proposta inclou unes 60 plantes autòctones, descrites i presentades de forma semblant que en els llibres anteriors i amb la mateixa intenció: arribar al jovent amb propostes engrescadores. Amb altres plantes comentades s’arriba a un total d’unes 120 espècies considerades. S’ha hagut de fer una selecció d’aquelles plantes més corrents, més fàcils de trobar i més significatives en el paisatge vegetal, però són relativament poques si es compara amb les més de 3.000 que tenim en el país. Aquesta guia pretén despertar l’interès i desvetllar la responsabilitat dels nois i noies envers el medi natural, a partir d’un millor coneixement d’aquest, de les plantes que hi ha i com s’agrupen i conviuen en comunitats vegetals. La Guia està dividida en parts: les plantes de terra baixa pròpies del paisatge mediterrani, les de la muntanya mitjana que correspon al paisatge europeu i les de l’alta muntanya pirinenca, les plantes semblants a les de la zona boreal i dels cims alpins. Els magnífics dibuixos i les 250 fotografies que hi ha ajudaran a la identificació de les plantes a tots aquells qui acceptin el repte.


El autor es IVES REQUENA escribió un interesante libro titulado Guia de plantes per a nois i noies. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Guia de plantes per a nois i noies PDF ISBN (9788497919050) es necesario pagar 18.80 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Guia de plantes per a nois i noies EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor IVES REQUENA, que te pueden gustar, igual que el libro de Guia de plantes per a nois i noies EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Guia de plantes per a nois i noies EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Guia de plantes per a nois i noies PDF
Descargar en EPUB Guia de plantes per a nois i noies EPUB
Descargar en DOC Guia de plantes per a nois i noies DOC
Descargar en TXT Guia de plantes per a nois i noies TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Guia de plantes per a nois i noies


Lucas

Tengo este libro en las manos y me siento tan feliz )

Alvaro

¿Por qué se ha acabado! Debe ser infinita!!!))))

Sofia

Yo probablemente algo que no entiendo.

Alvaro

El tiempo pasaba volando.

Sofia

Algo absurdo algún escribió favorito de la autora.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Guia de plantes per a nois i noies autor IVES REQUENA gratis online

PDF: guia-de-plantes-per-a-nois-i-noies.pdf Guia de plantes per a nois i noies PDF
EPUB: guia-de-plantes-per-a-nois-i-noies.epub Guia de plantes per a nois i noies EPUB
DOC: guia-de-plantes-per-a-nois-i-noies.doc Guia de plantes per a nois i noies DOC
TXT: guia-de-plantes-per-a-nois-i-noies.txt Guia de plantes per a nois i noies TXT