Descargar EBOOK Wm dic paco... autor ENRIC LARREULA gratis online


Descargar EBOOK Wm dic paco... autor ENRIC LARREULA gratis online Título Del Libro: Wm dic paco...
El autor del libro: ENRIC LARREULA
El editor: BARCANOVA
ISBN 13: 9788448919405
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 7.12 Mb

Read full description of the books:Em dic Paco... és fruit del contacte continuat de l’autor, com a professor, amb alumnes descendents de famílies andaluses arribades a Catalunya durant la dècada dels anys seixanta, i vol ser un homenatge a tots els joves que en aquest país han viscut a cavall de dues llengües i dues identitats, no sempre fàcils de combinar; és a dir, a la major part de nois i noies catalans d’avui.
El protagonista, en Paco, un noi de setze anys, fill de pares arribats d’Andalusia, ha nascut, viu i va a escola a Ciutat Badia(Badia del Vallès), on la major part dels habitants tenen una procedència semblant a la de la seva família. Quan li arriba l’edat, va a un institut de Sabadell, i aquest canvi el posa en contacte amb nois i noies que viuen una altra realitat. Això el porta a plantejar-se la identitat, que ja viu amb una certa ambigüitat.
Sensible a la protecció de la natura, en Paco es compromet amb uns companys a impedir la destrucció d’un paratge natural, víctima de l’especulació econòmica indeturable. Paradoxalment, la seva acció agosarada acaba destruint allò que volien salvar.
Aquest llibre és un clam a la protecció del medi ambient, una denúncia a l’arbitrarietat de les lleis humanes, una crida a favor de l’idealisme i la generositat de la joventut, i també una clara proposta per a la convivència i el respecte mutu.


El autor es ENRIC LARREULA escribió un interesante libro titulado Wm dic paco.... El libro de la publicó la editorial BARCANOVA, y en este momento por el libro de Wm dic paco... PDF ISBN (9788448919405) es necesario pagar 9.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Wm dic paco... EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ENRIC LARREULA, que te pueden gustar, igual que el libro de Wm dic paco... EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Wm dic paco... EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Wm dic paco... PDF
Descargar en EPUB Wm dic paco... EPUB
Descargar en DOC Wm dic paco... DOC
Descargar en TXT Wm dic paco... TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Wm dic paco...


Javier

Quien nunca ha leído este libro? Ya ha llegado la hora de que un cambio en mi vida?

Juan

No es el mejor que he leído

Marta

Excelente obra - leer todo!

Jorge

La primera reseña que me ha invertido pedacito de su alma...

Irene

No esperaba esa perversa fantasía
Añadir comentario
Descargar EBOOK Wm dic paco... autor ENRIC LARREULA gratis online

PDF: wm-dic-paco.pdf Wm dic paco... PDF
EPUB: wm-dic-paco.epub Wm dic paco... EPUB
DOC: wm-dic-paco.doc Wm dic paco... DOC
TXT: wm-dic-paco.txt Wm dic paco... TXT