Descargar EBOOK No mireu sota el llit autor JAUME CELA gratis online


Descargar EBOOK No mireu sota el llit autor JAUME CELA gratis online Título Del Libro: No mireu sota el llit
El autor del libro: JAUME CELA
El editor: BARCANOVA
ISBN 13: 9788448919115
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 570 Kb

Read full description of the books:En aquest llibre trobareu quatre històries protagonitzades per personatges que pertanyen a la literatura que vol fer por, que pretén que abans de posar-nos al llit ens ajupim per guipar si a sota s’hi amaga algun perill o algú que ens vol fer mal.
Ara bé, aquesta colla no en fan ni gota, de por, perquè ningú no se’ls acaba de prendre seriosament. Hi trobareu un vampir que necessita sang i s’ha d’empescar una solució, si no vol morir-se de gana. Hi ha un parell de fantasmes –amo de nissaga il·lustre i criat disposat a servir eternament el seu senyor– que volen provocar un infart a algú i gairebé acaben fent el ridícul. També hi ha una mòmia d’un ballarí egipci que s’enamora d’una dona que visita el museu on presideix una de les sales i que, després de dansar, abandona aquest món per sempre més i serà un record, això sí, inoblidable. I un home llop que viu una història d’amor una mica estranya i deixa una misteriosa herència a la seva dona.
Ja ho veieu: personatges tradicionals del món de la por que ja no en fan, perquè la por, ara, és una altra cosa. Per desgràcia, no cal mirar sota el llit ni dins l’armari.


El autor es JAUME CELA escribió un interesante libro titulado No mireu sota el llit. El libro de la publicó la editorial BARCANOVA, y en este momento por el libro de No mireu sota el llit PDF ISBN (9788448919115) es necesario pagar 9.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro No mireu sota el llit EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JAUME CELA, que te pueden gustar, igual que el libro de No mireu sota el llit EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de No mireu sota el llit EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF No mireu sota el llit PDF
Descargar en EPUB No mireu sota el llit EPUB
Descargar en DOC No mireu sota el llit DOC
Descargar en TXT No mireu sota el llit TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro No mireu sota el llit


Raul

No le gustó.

Lucas

Polémico libro!!!

Claudia

todo bien, rápido descargado

Iker

El libro merece el título de best-seller!

Alba

Este libro es elegante!
Añadir comentario
Descargar EBOOK No mireu sota el llit autor JAUME CELA gratis online

PDF: no-mireu-sota-el-llit.pdf No mireu sota el llit PDF
EPUB: no-mireu-sota-el-llit.epub No mireu sota el llit EPUB
DOC: no-mireu-sota-el-llit.doc No mireu sota el llit DOC
TXT: no-mireu-sota-el-llit.txt No mireu sota el llit TXT