Descargar EBOOK Saps comtar fins a un googol autor ROBERT E. WELLS gratis online


Descargar EBOOK Saps comtar fins a un googol autor ROBERT E. WELLS gratis online Título Del Libro: Saps comtar fins a un googol
El autor del libro: ROBERT E. WELLS
El editor: JUVENTUD
ISBN 13: 9788426133625
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 597 Kb

Read full description of the books:Diries que cent es un nombre gran? I què diries de mil? O d’un milió? Aquests nombres poden semblar grans… fins que no fas un cop d’ull a un googol… però facis el que facis no intentis comptar fins a un googol! Descobriràs el per què en aquest llibre sobre el nombres grans. A part podràs aprendre els noms d’altres nombres grans i per què els utilitza la gent. Un dia a finals dels anys trenta, Edward Kasner, un matemàtic americà, va escriure un nombre amb cent zeros. No sabia com anomenar-lo, així que li va dir al seu nebot de nou anys, Milton, que li posés un nom. Milton el va anomenar googol. I així va néixer un googol. Amb els anys, el googol ha anat atraient la imaginació d’aquells a qui els fascinen els grans nombres. Però, com és de gran un googol ?


El autor es ROBERT E. WELLS escribió un interesante libro titulado Saps comtar fins a un googol. El libro de la publicó la editorial JUVENTUD, y en este momento por el libro de Saps comtar fins a un googol PDF ISBN (9788426133625) es necesario pagar 10.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Saps comtar fins a un googol EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ROBERT E. WELLS, que te pueden gustar, igual que el libro de Saps comtar fins a un googol EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Saps comtar fins a un googol EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Saps comtar fins a un googol PDF
Descargar en EPUB Saps comtar fins a un googol EPUB
Descargar en DOC Saps comtar fins a un googol DOC
Descargar en TXT Saps comtar fins a un googol TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Saps comtar fins a un googol


Hugo

yo no entendí

Natalia

Un libro en el que se ha encontrado la respuesta a mi pregunta

Miguel

Fantástico libro!!!

Julia

todo bien, gracias rápidamente descargado
Añadir comentario
Descargar EBOOK Saps comtar fins a un googol autor ROBERT E. WELLS gratis online

PDF: saps-comtar-fins-a-un-googol.pdf Saps comtar fins a un googol PDF
EPUB: saps-comtar-fins-a-un-googol.epub Saps comtar fins a un googol EPUB
DOC: saps-comtar-fins-a-un-googol.doc Saps comtar fins a un googol DOC
TXT: saps-comtar-fins-a-un-googol.txt Saps comtar fins a un googol TXT