Descargar EBOOK Segones memories autor JOSEP MOSSEN DALMAU gratis online


Descargar EBOOK Segones memories autor JOSEP MOSSEN DALMAU gratis online Título Del Libro: Segones memories
El autor del libro: JOSEP MOSSEN DALMAU
El editor: ICARIA
ISBN 13: 9788498886252
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 8.74 Mb

Read full description of the books:Mossèn Josep Dalmau ha estat i és un sacerdot singular, molt crític amb la jerarquia i l’autoritarisme de l’Església catòlica oficial, i un home radicalment lliure. Després d’haver publicat el primer volum de les seves memòries l’any 2009, ens n’ofereix ara el segon, en què rememora una trajectòria vital que va dels anys seixanta a final del anys vuitanta. Tanmateix, aquestes pàgines de memòries no pretenen ser, com ens diu ell mateix, una exposició asèpticament històrica, sinó interpretativa. Així, ens hi explica la seva versió de fets cabdals de la nostra història recent i ens hi revela actituds poc conegudes d’alguns actors de la vida pública catalana i espanyola que clarifiquen alguns passatges d’aquells anys decisius. Escrites amb l’estil planer, directe, àgil i amè propi de mossèn Dalmau, aquestes segones memòries sorprendran i atraparan de ben segur l’atenció del lector.Mossèn Josep Dalmau (1926) es va llicenciar en Teologia a la Universidad de Comillas, i es va ordenar sacerdot a Sant Llorenç Savall. Fou nomenat anticanònicament rector de Gallifa l’any 1958, on ha creat el santuari de la Mare de Déu de l’Ecologia. Va impulsar a Catalunya formes allunyades de l’Església oficial com les comunitats cristianes de base i ha estat un ferm defensor de l’ecumenisme religiós, i del diàleg entre cristians, marxist...


El autor es JOSEP MOSSEN DALMAU escribió un interesante libro titulado Segones memories. El libro de la publicó la editorial ICARIA, y en este momento por el libro de Segones memories PDF ISBN (9788498886252) es necesario pagar 24.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Segones memories EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOSEP MOSSEN DALMAU, que te pueden gustar, igual que el libro de Segones memories EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Segones memories EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Segones memories PDF
Descargar en EPUB Segones memories EPUB
Descargar en DOC Segones memories DOC
Descargar en TXT Segones memories TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Segones memories


Diego

Polémico libro con un interesante nombre y en una interesante idea. No es un libro para cada uno!Pero no me arrepiento de lectura!

Juan

Yo probablemente algo que no entiendo.

Carla

A pesar de las críticas, me ha gustado el libro!

Pablo

Algo absurdo algún escribió favorito de la autora.

Alejandra

Este libro vale la pena leer!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Segones memories autor JOSEP MOSSEN DALMAU gratis online

PDF: segones-memories.pdf Segones memories PDF
EPUB: segones-memories.epub Segones memories EPUB
DOC: segones-memories.doc Segones memories DOC
TXT: segones-memories.txt Segones memories TXT