Descargar EBOOK Cuina de les ávies del priorat autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK Cuina de les ávies del priorat autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: Cuina de les ávies del priorat
El autor del libro: VV.AA.
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788490341704
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 29.33 Mb

Read full description of the books:Les fondes i els restaurants del Priorat han sorgit i mantingut la tradició de la cuina de les àvies. En aquest recull hi trobareu de tot i més. Plats de cullera, olles i plats d'hivern; o plats més festius amb tall: botifarres, pilotes i vegetals de recol·lecció. També coques de recapte, amb arengades i rovellons. Menjars del tros: arròs a la cassola, de conill, de bacallà… Els llegums: els bons fesols de l'any amb arengada, a la cassola o reduïts a pasta fina capaç d'embolicar farcits inigualables. Els ous, resumits en la truita amb suc, de base comuna però amb una desena de partitures diferents: d'espinacs, d'espinacs i bacallà, amb sofregit d'alls, amb ceba o sense, amb patata, amb picada de pebre roig… El bacallà, gran rei de les terres lluny de mar, al costat de l'arengada o dels ganyims; amb fesols i suquet, amb patates, amb fideus, un bon sofregit i pa per sucar. El conill, amb un receptari extens i divers, de cocció pausada amb perfum d'herbes i vi generós. I la resta de caça, perdius i altres, amb col i vi ranci. I les postres i els dolços, dels quals el Priorat n'és una terra privilegiada. Les canyes, les coques, les llepolies fregides: orelletes, orellons amb mostillo i fruites de tardor. Deixeu-vos abrigar pels gustos d'aquest llibre, cuineu-los, i entreu als plaers senzills de les àvies.


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado Cuina de les ávies del priorat. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Cuina de les ávies del priorat PDF ISBN (9788490341704) es necesario pagar 12.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Cuina de les ávies del priorat EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de Cuina de les ávies del priorat EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Cuina de les ávies del priorat EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Cuina de les ávies del priorat PDF
Descargar en EPUB Cuina de les ávies del priorat EPUB
Descargar en DOC Cuina de les ávies del priorat DOC
Descargar en TXT Cuina de les ávies del priorat TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Cuina de les ávies del priorat


Mario

El libro sorprende por su profundidad! Aconsejo leer.

Diego

Un buen libro!

Irene

en general no me gustó el libro

Alvaro

Nuestro libro favorito

Sofia

La chapucera! Se puede hacer mejor.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Cuina de les ávies del priorat autor VV.AA. gratis online

PDF: cuina-de-les-vies-del-priorat.pdf Cuina de les ávies del priorat PDF
EPUB: cuina-de-les-vies-del-priorat.epub Cuina de les ávies del priorat EPUB
DOC: cuina-de-les-vies-del-priorat.doc Cuina de les ávies del priorat DOC
TXT: cuina-de-les-vies-del-priorat.txt Cuina de les ávies del priorat TXT