Descargar EBOOK El fet del dia autor JOAN ALAVEDRA gratis online


Descargar EBOOK El fet del dia autor JOAN ALAVEDRA gratis online Título Del Libro: El fet del dia
El autor del libro: JOAN ALAVEDRA
El editor: EDICIONS DE 1984
ISBN 13: 9788492440511
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 9.95 Mb

Read full description of the books:La irresistible atracció del públic per les figures mediàtiques no és pas un fenomen tan contemporani com sembla: el 1935, El fet del dia , aplec de les converses radiofòniques que Joan Alavedra donava cada dia a Ràdio Barcelona, es va esgotar en pocs dies.

Al cap de trenta-cinc anys, en un context ben diferent, en sortia la segona edició, revisada per l'autor, sota el títol El fet del dia d'ahir i d'avui . Alavedra assenyalava en el preàmbul la desaparició d'uns quants textos «avui impublicables per raons òbvies» i n'hi afegia uns quants de molt recents que no tenien res a veure amb les converses radiades entre el 1930 i el 1935.

El llibre que oferim avui reprodueix el primer Fet del dia. I és que hem volgut restituir el to i el so particulars d'un periodista brillant i d'una època que va convertir la ràdio en el mass media per excel·lència. El gust per l'excentricitat, la picardia i un sentit molt bonhomiós de la llibertat en són només uns quants dels ingredients. I és sense restriccions de cap mena que les paraules de Joan Alavedra fan reviure la marginalitat del món jueu barceloní, l'ambient dels casals nudistes o la tragèdia de Mossèn Cinto explicada per una portera.


El autor es JOAN ALAVEDRA escribió un interesante libro titulado El fet del dia. El libro de la publicó la editorial EDICIONS DE 1984, y en este momento por el libro de El fet del dia PDF ISBN (9788492440511) es necesario pagar 18.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El fet del dia EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOAN ALAVEDRA, que te pueden gustar, igual que el libro de El fet del dia EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El fet del dia EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El fet del dia PDF
Descargar en EPUB El fet del dia EPUB
Descargar en DOC El fet del dia DOC
Descargar en TXT El fet del dia TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El fet del dia


Manuel

Dura, impactante, pero es MUY ÚTIL el libro, obliga a reflexionar!

Nicolas

Este libro te hará estremecer, disfrutar y cambiar la mirada en este mundo loco

Natalia

Pesado libro, claramente no es para todos.

Daniel

Un libro que dejará después de leer un montón de emociones

Maria

Un libro en el que todo está bien
Añadir comentario
Descargar EBOOK El fet del dia autor JOAN ALAVEDRA gratis online

PDF: el-fet-del-dia.pdf El fet del dia PDF
EPUB: el-fet-del-dia.epub El fet del dia EPUB
DOC: el-fet-del-dia.doc El fet del dia DOC
TXT: el-fet-del-dia.txt El fet del dia TXT