Descargar EBOOK Tradicions santcugatenques autor ROGELI PEDRO gratis online


Descargar EBOOK Tradicions santcugatenques autor ROGELI PEDRO gratis online Título Del Libro: Tradicions santcugatenques
El autor del libro: ROGELI PEDRO
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497910668
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 6.92 Mb

Read full description of the books:Aquest llibre vol apropar-vos al món de la festa tradicional santcugatenca, nodrida de celebracions festives d’una riquesa inqüestionable. A Sant Cugat del Vallès, el món associatiu és el principal actiu que genera i manté viu el veritable sentit de la festa. L’aplec de Sant Medir i el ball del Paga-li, Joan, són dues de les tradicions més arrelades del cicle anyal que formen part del nostre patrimoni etnogràfic i que mereixen ser conservades, difoses i protegides per tal de mantenir alhora la nostra identitat. Les nostres celebracions festives han de servir, també, per integrar diferents cultures en diàleg permanent, perquè tothom s’hi senti identificat. Aquesta és una manera d’entendre el diàleg, la llibertat i el respecte pels altres. En aquest clima de concòrdia, ben segur que ni la banalització ni la uniformització ni la globalització de la festa hi tenen cabuda. La festa és un element de cohesió social imprescindible i necessari en totes les societats civilitzades que ens fa més conscients de la nostra memòria col·lectiva. La festa ha de ser allò que els homes i les dones del nostre poble volen que sigui. Aquest llibre inclou els resums de cadascuna de les tradicions del cicle festiu traduïts al castellà, el francès, l’anglès, l’alemany i el japonès. També hi trobareu un recull de propostes pedagògiques adreçades a mestres i alumnes, amb la intenció de donar a conèixer i experimentar la riquesa del patrimoni santcugatenc.


El autor es ROGELI PEDRO escribió un interesante libro titulado Tradicions santcugatenques. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Tradicions santcugatenques PDF ISBN (9788497910668) es necesario pagar 18.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Tradicions santcugatenques EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ROGELI PEDRO, que te pueden gustar, igual que el libro de Tradicions santcugatenques EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Tradicions santcugatenques EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Tradicions santcugatenques PDF
Descargar en EPUB Tradicions santcugatenques EPUB
Descargar en DOC Tradicions santcugatenques DOC
Descargar en TXT Tradicions santcugatenques TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Tradicions santcugatenques


Alvaro

Interesante libro, en el que se dice más de lo que puede caber

Nicolas

poner el papel higiénico! o en la chimenea!

Rocio

Tener claro para qué necesita este libro y que ella puede dar.

Raul

No es el caso cuando se puede decir que el libro es mejor.

Adriana

Un libro que ha gustado mucho!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Tradicions santcugatenques autor ROGELI PEDRO gratis online

PDF: tradicions-santcugatenques.pdf Tradicions santcugatenques PDF
EPUB: tradicions-santcugatenques.epub Tradicions santcugatenques EPUB
DOC: tradicions-santcugatenques.doc Tradicions santcugatenques DOC
TXT: tradicions-santcugatenques.txt Tradicions santcugatenques TXT