Descargar EBOOK 1714 El setge de barcelona autor GUILLEM H. PONGILUPPI gratis online


Descargar EBOOK 1714 El setge de barcelona autor GUILLEM H. PONGILUPPI gratis online Título Del Libro: 1714 El setge de barcelona
El autor del libro: GUILLEM H. PONGILUPPI
El editor: ANGLE
ISBN 13: 9788415695097
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 796 Kb

Read full description of the books:LOnze de Setembre de 1714 a Barcelona, com mai no sha vist fins ara
La guerra de Successió va enfrontar els països que, després de la mort de Carles II, acceptaven Felip dAnjou com a nou rei dEspanya i els que volien que ho fos larxiduc Carles, entre els quals Catalunya, Portugal, Àustria i Gran Bretanya.
Entre 1702 i 1714 Catalunya defensarà les seves llibertats polítiques tradicionals i una manera dentendre el govern més oberta i avançada, com corresponia a un país que sestava modernitzant; i soposava a la monarquia absolutista borbònica, que mantenia els privilegis dels nobles i lesglésia i que frenava el desenvolupament de les forces productives.
Per raons destratègia internacional els diversos països aliats abandonen les armes i des de 1712 Catalunya queda sola en la defensa dels seus drets. La superioritat de lexèrcit borbònic acaba posant setge a Barcelona i el llibre mostra com, en poc temps, els catalans organitzen un exèrcit extraordinari, que és capaç de defensar heroicament cada pam del territori.
Les magnífiques il·lustracions de Guillem H. Pongiluppi mostren amb gran detall lorganització i la dotació dels exèrcits, les tàctiques de guerra del moment i el desenvolupament del setge fins a la capitulació final de Barcelona. Eren les tres de la tarda de l11 de setembre de 1714.

El primer llibre il·lustrat amb motiu dels 300 anys de lOnze de Setembre.

Autors

Guillem H. Pongiluppi
Il·lustrador. Ha estat un dels pioners en lart digital a Catalunya. Ha conreat el dibuix de ficció amb guardons significatius fins aparèixer al llibreExposé 2011on es mostra el millor art digital mundial. Ha excel·lit en el dibuix històric.

Francesc Xavier Hernàndez Cardona
Historiador i catedràtic de Didàctica de les Ciències Socials a la Universitat de Barcelona. Ha coordinat investigacions històriques i arqueològiques en lentorn de la Guerra de Successió i de la Guerra Civil espanyola. És autor de nombrosos treballs dhistòria militar.


El autor es GUILLEM H. PONGILUPPI escribió un interesante libro titulado 1714 El setge de barcelona. El libro de la publicó la editorial ANGLE, y en este momento por el libro de 1714 El setge de barcelona PDF ISBN (9788415695097) es necesario pagar 23.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro 1714 El setge de barcelona EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor GUILLEM H. PONGILUPPI, que te pueden gustar, igual que el libro de 1714 El setge de barcelona EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de 1714 El setge de barcelona EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF 1714 El setge de barcelona PDF
Descargar en EPUB 1714 El setge de barcelona EPUB
Descargar en DOC 1714 El setge de barcelona DOC
Descargar en TXT 1714 El setge de barcelona TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro 1714 El setge de barcelona


Iker

Para quién es este libro?

Samuel

Fascinante libro para los niños y sus padres

Ainhoa

Es posible, es necesario y vale la pena leer

Raul

El mejor entre los

Ana

Un libro en el que todo está bien
Añadir comentario
Descargar EBOOK 1714 El setge de barcelona autor GUILLEM H. PONGILUPPI gratis online

PDF: 1714-el-setge-de-barcelona.pdf 1714 El setge de barcelona PDF
EPUB: 1714-el-setge-de-barcelona.epub 1714 El setge de barcelona EPUB
DOC: 1714-el-setge-de-barcelona.doc 1714 El setge de barcelona DOC
TXT: 1714-el-setge-de-barcelona.txt 1714 El setge de barcelona TXT