Descargar EBOOK Manuel serra i moret: politica i exili autor MIQUEL-ANGE VELASCO gratis online


Descargar EBOOK Manuel serra i moret: politica i exili autor MIQUEL-ANGE VELASCO gratis online Título Del Libro: Manuel serra i moret: politica i exili
El autor del libro: MIQUEL-ANGE VELASCO
El editor: BASE
ISBN 13: 9788416166022
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 7.97 Mb

Read full description of the books:L’historiador Miquel-Àngel Velasco, després d’una extensa recerca arxivística, presenta per primera vegada una biografia completa i aprofundida de Serra i Moret. Des del seu recorregut vital i polític fins als aspectes més humans i també els moments difícils. La vida que sorgeix d’aquestes pàgines és tan fascinant com el mateix llegat polític, encara viu, de Serra i Moret. Manuel Serra i Moret (Vic, 1884 - Perpinyà, 1963) va ser una de les figures intel·lectuals i polítiques més importants a Catalunya al segle xx. Ideòleg del socialisme amb profundes arrels catalanistes, va cofundar el primer partit socialista català el 1923. El 1939 va haver d’emprendre el camí de l’exili, però en aquell «desert», com ell mateix el va definir, va esdevenir una de les figures més rellevants de l’oposició a la dictadura. Conseller de la Generalitat a l’exili, ministre del govern republicà i president del Moviment Socialista de Catalunya, va desenvolupar una intensa activitat.


El autor es MIQUEL-ANGE VELASCO escribió un interesante libro titulado Manuel serra i moret: politica i exili. El libro de la publicó la editorial BASE, y en este momento por el libro de Manuel serra i moret: politica i exili PDF ISBN (9788416166022) es necesario pagar 28.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Manuel serra i moret: politica i exili EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MIQUEL-ANGE VELASCO, que te pueden gustar, igual que el libro de Manuel serra i moret: politica i exili EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Manuel serra i moret: politica i exili EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Manuel serra i moret: politica i exili PDF
Descargar en EPUB Manuel serra i moret: politica i exili EPUB
Descargar en DOC Manuel serra i moret: politica i exili DOC
Descargar en TXT Manuel serra i moret: politica i exili TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Manuel serra i moret: politica i exili


Daniel

El libro, que ha cambiado y continúa cambiando en mi vida!

Antonio

Este libro ha cambiado mi vida!

Laura

Vale la pena leer y releer de nuevo

Iker

Escrito fácil, brillante, sabiamente.

Laura

Un fascinante libro!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Manuel serra i moret: politica i exili autor MIQUEL-ANGE VELASCO gratis online

PDF: manuel-serra-i-moret-politica-i-exili.pdf Manuel serra i moret: politica i exili PDF
EPUB: manuel-serra-i-moret-politica-i-exili.epub Manuel serra i moret: politica i exili EPUB
DOC: manuel-serra-i-moret-politica-i-exili.doc Manuel serra i moret: politica i exili DOC
TXT: manuel-serra-i-moret-politica-i-exili.txt Manuel serra i moret: politica i exili TXT