Descargar EBOOK El llibre de sabadell autor JOSEP MARIA CASAS gratis online


Descargar EBOOK El llibre de sabadell autor JOSEP MARIA CASAS gratis online Título Del Libro: El llibre de sabadell
El autor del libro: JOSEP MARIA CASAS
El editor: GREGAL
ISBN 13: 9788417082574
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 8.73 Mb

Read full description of the books:Sabadell és plena de racons i curiositats que esperen ser descoberts. Aquest llibre ens proposa que ho fem tot acompanyant un divertit grup de viatgers que visiten la població al llarg de cinc dies. A través de les seves peripècies, el lector descobrirà la història, l'art, els monuments i molts personatges sabadellencs, i ho farà d'una manera amena i alhora rigorosa, gràcies a la complicitat entre els autors del llibre i els experts que els han assessorat a cada moment, tots ells persones estretament vinculades amb la història i patrimoni de la ciutat.
Josep Maria Casas va néixer a Barcelona el 1947. A més de ser un viatger incansable és un escriptor especialitzat en llibres divulgatius, obres en què combina hàbilment el rigor històric i el respecte al patrimoni cultural amb un estil amè. Les seves obres permeten descobrir els secrets, la història i la gent de cadascun dels indrets visitats, oferint sovint un paisatge inesperat que sorprèn el lector. Ha publicat les obres La mirada de un turista: Barcelona (2012), Una passejada per Barcelona (2014), Descobrint la Barcelona maçònica (2014) i Descobrint Sant Cugat del Vallès (2015).Sara Labrador va néixer a Sant Feliu de Llobregat el 1983. Va cursar estudis de Biblioteconomia i Documentació a la Universitat de Barcelona, i ha col·laborat amb diversos escripto...


El autor es JOSEP MARIA CASAS escribió un interesante libro titulado El llibre de sabadell. El libro de la publicó la editorial GREGAL, y en este momento por el libro de El llibre de sabadell PDF ISBN (9788417082574) es necesario pagar 22.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El llibre de sabadell EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOSEP MARIA CASAS, que te pueden gustar, igual que el libro de El llibre de sabadell EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El llibre de sabadell EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El llibre de sabadell PDF
Descargar en EPUB El llibre de sabadell EPUB
Descargar en DOC El llibre de sabadell DOC
Descargar en TXT El llibre de sabadell TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El llibre de sabadell


Carlos

La chapucera! Se puede hacer mejor.

Alvaro

yo no entendí

Claudia

es simplemente increíble libro!

Sergio

a mí en general no me gustó el libro

Marta

Útil libro, un montón de información
Añadir comentario
Descargar EBOOK El llibre de sabadell autor JOSEP MARIA CASAS gratis online

PDF: el-llibre-de-sabadell.pdf El llibre de sabadell PDF
EPUB: el-llibre-de-sabadell.epub El llibre de sabadell EPUB
DOC: el-llibre-de-sabadell.doc El llibre de sabadell DOC
TXT: el-llibre-de-sabadell.txt El llibre de sabadell TXT