Descargar EBOOK El restaurant a casa (lot 5 llibres) autor MARIONA QUADRADA gratis online


Descargar EBOOK El restaurant a casa (lot 5 llibres) autor MARIONA QUADRADA gratis online Título Del Libro: El restaurant a casa (lot 5 llibres)
El autor del libro: MARIONA QUADRADA
El editor: PRAGMA
ISBN 13: 9788493434816
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 7.64 Mb

Read full description of the books:Poques coses com la cuina, com la manera de preparar un plat i la llista d’ingredients que s’hi barregen, són capaces d’oferir-nos, d’una manera incontestable, la sensació de "sentir-nos com a casa". Un fenomen que experimentem quan viatgem pel món i podem contrastar amb els fogons de casa. O quan anem a una casa on no hem estat mai i ens encarem amb gustos que se’ns fan estranys, que no tenim enregistrats a la nostra "enciclopèdia culinària", en la memòria de la nostra experiència amb el menjar. L’herència culinària, doncs, confronta amb la novetat i la sorpresa i en aquest punt els subjectes podem optar per restar en el terreny del conegut o deixar-nos seduir, també, per un joc inexplorat. Proposem, així, una cuina basada en l’element clàssic: la cuina apresa dels grans gastrònoms i cuiners de després de la revolució, hereus de l’antic règim i de la cuina aristocràtica i diferenciadora, i creadors de la cuina burgesa en època de la República. Una cuina que encara avui és referència d’escola. Tampoc no oblidem l’element tradicional: la cuina de la terra que prové del producte propi de cada estació de l’any i amb ell, tota la càrrega afectiva i cultural que viu dins de cadascun de nosaltres. Abundant en les festes i escassa en el diari, és una cuina generosa i sincera que ofereix tot allò que té a l’abast. Hi ha un tercer element, l’innovador, producte de l’estudi, la imaginació i l’aprofundiment en la combinació de gustos del cuiner, fins ara impensables o agosarats. I, per últim, referim-nos a l’element multicultural: la cuina recollida de viatges i veïnatges. La cuina de països amb els quals ens relacionem d’acord amb les coordenades d’un món definitivament globalitzat i del qual recollim els trets propis de cadascun perquè el gust, com cap altra cosa, els identifica. Passem, doncs, del restaurant a casa.


El autor es MARIONA QUADRADA escribió un interesante libro titulado El restaurant a casa (lot 5 llibres). El libro de la publicó la editorial PRAGMA, y en este momento por el libro de El restaurant a casa (lot 5 llibres) PDF ISBN (9788493434816) es necesario pagar 45.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El restaurant a casa (lot 5 llibres) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MARIONA QUADRADA, que te pueden gustar, igual que el libro de El restaurant a casa (lot 5 llibres) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El restaurant a casa (lot 5 llibres) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El restaurant a casa (lot 5 llibres) PDF
Descargar en EPUB El restaurant a casa (lot 5 llibres) EPUB
Descargar en DOC El restaurant a casa (lot 5 llibres) DOC
Descargar en TXT El restaurant a casa (lot 5 llibres) TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El restaurant a casa (lot 5 llibres)


Manuel

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el número y descargado sin problemas

Miguel

No es impresionante

Marta

Excelente obra - leer todo!

David

La mejor... y todavía más interesante, brillante, fascinante...

Martina

Uno de los mejores libros
Añadir comentario
Descargar EBOOK El restaurant a casa (lot 5 llibres) autor MARIONA QUADRADA gratis online

PDF: el-restaurant-a-casa-lot-5-llibres.pdf El restaurant a casa (lot 5 llibres) PDF
EPUB: el-restaurant-a-casa-lot-5-llibres.epub El restaurant a casa (lot 5 llibres) EPUB
DOC: el-restaurant-a-casa-lot-5-llibres.doc El restaurant a casa (lot 5 llibres) DOC
TXT: el-restaurant-a-casa-lot-5-llibres.txt El restaurant a casa (lot 5 llibres) TXT