Descargar EBOOK Bella lluna et somriu autor FINA ANGLES gratis online


Descargar EBOOK Bella lluna et somriu autor FINA ANGLES gratis online Título Del Libro: Bella lluna et somriu
El autor del libro: FINA ANGLES
El editor: AROLA
ISBN 13: 9788494834387
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 1.85 Mb

Read full description of the books:A partir de 3 anys. Els poemes de Bella Lluna et somriu... -el nou llibre de Fina Angles- estan escrits pensant en els més petits de casa o de l'aula, els xiquets i les xiquetes de dos i tres anys, sabent que se'ls poden fer seus sobretot per les il.lustracions i pel to de veu, la musicalitat, la gestualitat... amb que els adults que se'ls estimen els els facin coneixer associats, preferiblement, a vivencies compartides. Per aixo, la Bella Lluna no pot fer altra cosa que somriure i posar-se, confiada, en mans de les famílies, dels docents, de les persones que volen bé a les criatures a les quals van destinats els poemes. I aixo fa! El personatge principal, la Bella Lluna, ho és també dels volums Bella Lluna treu el nas... (2005) i Bella Lluna fa l'ullet... (2008) publicats en aquesta mateixa editorial, tots amb il.lustracions de Jasmin Bergada i Silvana Salvadó.


El autor es FINA ANGLES escribió un interesante libro titulado Bella lluna et somriu. El libro de la publicó la editorial AROLA, y en este momento por el libro de Bella lluna et somriu PDF ISBN (9788494834387) es necesario pagar 20.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Bella lluna et somriu EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor FINA ANGLES, que te pueden gustar, igual que el libro de Bella lluna et somriu EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Bella lluna et somriu EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Bella lluna et somriu PDF
Descargar en EPUB Bella lluna et somriu EPUB
Descargar en DOC Bella lluna et somriu DOC
Descargar en TXT Bella lluna et somriu TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Bella lluna et somriu


Izan

Pensaba que el otro cascarón vacío, pero resultó que el libro no es tan malo.

Diego

De una sola vez de leer!

Andrea

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el teléfono y descargado sin necesidad de registro

Manuel

Interesante, emocionante.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Bella lluna et somriu autor FINA ANGLES gratis online

PDF: bella-lluna-et-somriu.pdf Bella lluna et somriu PDF
EPUB: bella-lluna-et-somriu.epub Bella lluna et somriu EPUB
DOC: bella-lluna-et-somriu.doc Bella lluna et somriu DOC
TXT: bella-lluna-et-somriu.txt Bella lluna et somriu TXT