Descargar EBOOK El cas de la mafia autor URSEL SCHEFFLER gratis online


Descargar EBOOK El cas de la mafia autor URSEL SCHEFFLER gratis online Título Del Libro: El cas de la mafia
El autor del libro: URSEL SCHEFFLER
El editor: EL PIRATA
ISBN 13: 9788494454882
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 21.10 Mb

Read full description of the books:Cada capítol és un cas diferent que el Comissari haurà de resoldre. Al final de l'episodi, es fa una pregunta per veure si vosaltres heu estat atents i també podeu resoldre el cas. La solució la trobeu dins d'una lupa però amb les lletres al revés. Com ho podreu llegir, doncs? Per a llegir-ho bé, podeu anar davant d'un mirall, mirar la pàgina a contrallum o bé aprendre a llegir del revés! Endavant!
Just després de Nadal, l’agent Pommes descobreix que els han entrat a la comissaria i els han robat totes les proves de l’expedient 2013. Quan es produeix un robatori, és clar, cal trucar a la policia. Però, què s’ha de fer, quanroben a la mateixa comissaria? Pot ser obra del Sindicat Negre? D’altra banda, el Llampec haurà d’esbrinar si a la bugaderia “Ós Rentador” es limiten només a rentar la roba. Finalment, cinc caps mafiosos de diversos països es reuneixen en un sopar a Roma i s’assabenten que els han descobert una gran quantitat de droga, dissimulada dins d’un contenidor de tonyina congelada.


El autor es URSEL SCHEFFLER escribió un interesante libro titulado El cas de la mafia. El libro de la publicó la editorial EL PIRATA, y en este momento por el libro de El cas de la mafia PDF ISBN (9788494454882) es necesario pagar 9.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El cas de la mafia EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor URSEL SCHEFFLER, que te pueden gustar, igual que el libro de El cas de la mafia EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El cas de la mafia EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El cas de la mafia PDF
Descargar en EPUB El cas de la mafia EPUB
Descargar en DOC El cas de la mafia DOC
Descargar en TXT El cas de la mafia TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El cas de la mafia


David

Pesado libro, claramente no es para todos.

Adriana

El libro merece el título de best-seller!

Sergio

Honestamente la impresión de doble

Laura

Un aspecto interesante desde el otro lado
Añadir comentario
Descargar EBOOK El cas de la mafia autor URSEL SCHEFFLER gratis online

PDF: el-cas-de-la-mafia.pdf El cas de la mafia PDF
EPUB: el-cas-de-la-mafia.epub El cas de la mafia EPUB
DOC: el-cas-de-la-mafia.doc El cas de la mafia DOC
TXT: el-cas-de-la-mafia.txt El cas de la mafia TXT