Descargar EBOOK En btt per l alta cerdanya i el capcir autor ORIOL GUASCH gratis online


Descargar EBOOK En btt per l alta cerdanya i el capcir autor ORIOL GUASCH gratis online Título Del Libro: En btt per l alta cerdanya i el capcir
El autor del libro: ORIOL GUASCH
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497911375
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 475 Kb

Read full description of the books:Aquest llibre aporta una mostra d’itineraris distribuïda per l’àmbit territorial de l’Alta Cerdanya i el Capcir, en la qual s’inclouen des de rutes fàcils, assequibles a qualsevol iniciat, a altres que exigeixen una bona resistència física i un nivell tècnic més que acceptable. Encara que catorze itineraris no siguin gaires, són suficients per aconseguir un coneixement prou exhaustiu del territori, de les seves muntanyes, amb els seus cims característics envoltats de prats i boscos, dels seus pobles escampats per la plana entremig de conreus i pasturatges. En qualsevol cas, el que es pretén és oferir una bona selecció de rutes ben representativa del que es pot fer amb bicicleta per l’Alta Cerdanya i el Capcir, no un recull de l’inacabable nombre d’itineraris que hi podem fer. L’Alta Cerdanya i el Capcir són dues comarques que es troben al bell mig del Pirineu oriental català i, tot i que el clima es veu endolcit per la proximitat del Mediterrani, no deixa de ser un gran condicionant per a les activitats amb bicicleta, sobretot pel que fa a la presència de neu durant uns quants mesos de l’any. Les rutes proposades oscil·len entre els 1.150 i els 2.550 metres, amb un entorn de muntanyes que en alguns casos sobrepassen els 2.900 metres.
El autor es ORIOL GUASCH escribió un interesante libro titulado En btt per l alta cerdanya i el capcir. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de En btt per l alta cerdanya i el capcir PDF ISBN (9788497911375) es necesario pagar 10.40 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro En btt per l alta cerdanya i el capcir EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ORIOL GUASCH, que te pueden gustar, igual que el libro de En btt per l alta cerdanya i el capcir EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de En btt per l alta cerdanya i el capcir EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF En btt per l alta cerdanya i el capcir PDF
Descargar en EPUB En btt per l alta cerdanya i el capcir EPUB
Descargar en DOC En btt per l alta cerdanya i el capcir DOC
Descargar en TXT En btt per l alta cerdanya i el capcir TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro En btt per l alta cerdanya i el capcir


Javier

Es ambiguo, pero nos hace reflexionar!

Antonio

No esperaba esa perversa fantasía

Alejandra

A la lectura sin duda lo RECOMIENDO!!!

Manuel

La mejor... y todavía más interesante, brillante, fascinante...

Irene

no ha gustado de este libro
Añadir comentario
Descargar EBOOK En btt per l alta cerdanya i el capcir autor ORIOL GUASCH gratis online

PDF: en-btt-per-l-alta-cerdanya-i-el-capcir.pdf En btt per l alta cerdanya i el capcir PDF
EPUB: en-btt-per-l-alta-cerdanya-i-el-capcir.epub En btt per l alta cerdanya i el capcir EPUB
DOC: en-btt-per-l-alta-cerdanya-i-el-capcir.doc En btt per l alta cerdanya i el capcir DOC
TXT: en-btt-per-l-alta-cerdanya-i-el-capcir.txt En btt per l alta cerdanya i el capcir TXT